Samenwerking - Budget Interior
616
page-template-default,page,page-id-616,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Samenwerking

 

Hiermee kunnen wij zorgen voor een service op maat voor een verbouwing of renovatie. We zijn gespecialiseerd in het inrichten van vakantiewoningen en weten hoe je door middel van styling/inrichting een hoger rendement kunt behalen op je vakantiewoning.

 Architecten, aannemers, fotografen

 

Bij Budget Interior staat jouw woonwens centraal en niet de visie van de stylist of de trends van dit moment.
Wij stellen ons graag aan je voor zodat je een beeld krijgt van wie wij zijn en hoe we werken.

Studio IJsberg Architecten

Studio IJsberg architecten is in 2012 opgericht door architecten Peterine Arts en Holger Schmidt. Zij zijn gesitueerd in Amsterdam en werken in binnen- en buitenland.

Het persoonlijk contact met de mensen die iets willen bouwen is fantastisch. Wij proberen goed te luisteren en de wensen die worden uitgesproken op een heldere maar ook bijzondere manier om te zetten in het ontwerp.”

“Wij geloven in dat te laten wat goed is, te verbeteren wat kan en nieuw te maken wat maximaal effect geeft. Daarom houden we van de combinatie hergebruik en nieuwbouw”.

 

Kijk op de website:
StudioIJsberg

Warnars Bouw

Aannemer van bouwwerkzaamheden,aan- en opbouw, badkamers keuken en toiletrenovatie, dak- en kaprenovatie interieur en exterieur.

Advies en begeleiding.

Gespecialiseerd in tevreden klanten en prettige communicatie.

 

Kijk voor meer info:
Warnars bouw

Jeroen Paling

Fotografie in het DNA
Jeroen maakt mensenfoto’s – gezichten, leefruimtes of juist emotie. Al tijdens zijn fotografie-studie aan de de KABK in en Den Haag en de Academie in Antwerpen. Al heeft hij ook menig gebouw, stadsgezicht en interieur in beeld gebracht.
Na het behalen van zijn HBO-Master in fotografie in 2005, heeft Jeroen 10 jaar in gewerkt bij verschillende beeldbureau’s.

Fotografie doen
Jeroen heeft ervaring met conceptontwikkeling, productie en studiowerk. Beheersing van Capture One en Adobe CC software voor opname, beeldbewerking, metadata en archivering zijn vanzelfsprekend.
Dialoog met de klant is essentieel om tot een gezamenlijk bedoeld resultaat te komen.

Fotografie-werk
Hij werkt als fotograaf in opdracht en levert foto’s aan Hollandse Hoogte, Seasons Agency en Offset. Hiernaast werkt Jeroen voor verschillende opdrachtgevers via zijn beeldbureau Dutsh Amsterdam.
Jeroen is beschikbaar voor als fotograaf voor reclame en editorial, maar doet ook video.

 

Kijk op de website:
Dutsh Amsterdam