Make-over Portfolio door Budget Interior | Goedkope woonassecoires
672
page-template-default,page,page-id-672,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Een kijkje binnen bij eerdere make-overs door Budget Interior 

 

Let op stijl, kleur en op hoe objecten samen zijn geplaatst. Met gevoel en altijd met het oog op de portemonnee.

Maxi make-over expat appartement

Naast alle interieuradviezen die we voor onze klanten maken, hebben we onlangs weer een gehele make-over mogen verzorgen. Dit keer ging het om een woning voor expats en hadden we de vrije hand in het ontwerp. Bij deze woning ging het niet alleen om de inrichting maar ook om de verbouwing. De keuken is opengebroken en verbonden met de kamer erachter waardoor er een woonkeuken is ontstaan. De badkamer is onze favoriet geworden. Zwarte details en eikenhout zijn de sfeermakers. Van het restmateriaal van het eikenhout hebben we planken in de wc laten maken. De kozijnen van de keuken en slaapkamer zijn zwart geverfd. Om de woning een eigentijdse uitstraling te geven hebben we gekozen voor een retro stijl in de slaapkamer en woonkamer.

Interieuradvies voor Marc & Amy

Amy en Marc gaan voor het eerst samenwonen in een nieuwbouwappartement in Utrecht. Ze verschillen nogal van smaak op interieurgebied en hadden hulp nodig om van een kale lege ruimte een thuis te maken waar beide smaken in terugkomen. Marc houdt van industrieel en Amy meer van kleur. Door een moodboard te maken komen de voorkeuren mooi naar voren en hebben wij ze geholpen met een plan van aanpak. Na het advies zijn ze gestart met verven, behangen en meubels kopen. Ook persoonlijke dingen, zoals het masker van Marc en het vintage kastje van Amy, moesten een mooie plek krijgen die het huis echt als een thuis laat voelen. Door veel van het advies te gebruiken en een paar eigen toevoegingen zijn ze tot dit mooie resultaat gekomen.

Een wereldse make-over

Budget Interior heeft in samenwerking met Adi Lev styling een gedateerd en kil expat-appartement omgetoverd tot een warm werelds interieur!

Omdat er mensen vanuit de hele wereld hier verblijven was de vraag van de klant om ervoor te zorgen dat iedereen zich er thuis zou voelen. En dat is gelukt! Wat een verschil. Hiermee willen we graag laten zien dat je met een klein budget een groots effect kan creëren.

Advies voor Lotte en Martijn

Lotte en Martijn wonen samen met hun twee dochters in een eengezinswoning in Amsterdam. Ze waren uit de luiers en wilden graag een frisse en sprankelende woonkamer met kinderhoek. Het moest wel warm en knus blijven en er moest een compromis komen tussen de smaak van Lotte en die van Martijn.  Ze hebben gebruik gemaakt van ons advies en zelf een make-over uitgevoerd. Wat een verschil!

Bij Eva binnen

Een eigen gebouwd huis in Landsmeer met een zee aan ruimte en mogelijkheden.

Een klus waar we met veel plezier aan terug denken. Het huis van Eva en Ron hebben wij gestyled rond de kerstperiode. Door veel accessoires toe te voegen, en met zachte kleuren en met natuurlijke elementen te werken, is er een plek ontstaan waar het hele gezin zich thuis voelt. Alle kamers in het huis zijn meegnomen in de make-over.

Make-over vakantiehuisje

Midden in het bos op de Veluwe hebben we deze saaie bruine chalet een maxi make-over gegeven. Het doel was om de chalet een eigentijdse uitstraling te geven en om het vakantiegenot te vergroten. Daarnaast was het doel om de verhuuropbrengst te vergroten.We kozen voor een grote veranda omdat het in Nederland vaak regent en je dan toch lekker buiten kan zitten. Daarnaast hebben we er een erker aan laten bouwen om de woonkamer te vergroten. We kregen slechts toestemming voor een paar vierkante meter maar dit zorgde voor een groots en ruimtelijk effect. Het chalet hebben we in een matte scandinavische teint geverfd en het geheel is aangekleed met natuurlijke materialen/accessoires. Op loopafstand van de zandvlakte en midden in het bos is het een heerlijke plek geworden. Wil je dit huisje eens van dichtbij bekijken? Klik dan hier.

Bij Rachel binnen

Brocant gecombineerd met eigentijdse woonaccessoires en vintage meubelen. Zo kan je Rachel ‘ s huis het beste omschrijven. Haar man maakte zelf de vakkenkast in de kinderkamer. Onlangs is het plantengordijn in de woonkamer gerealiseerd.

Als een echte stylist in hart en nieren is mijn huis nooit af en zit ik vol plannen voor het volgende project in huis.

Bij Roos binnen

Roos woont met haar gezin in een jaren 50 eengezinswoning in Amsterdam. De woning heeft een eigentijds interieur met stoere elementen helemaal van nu. Kalkverf in grijstinten in combinatie met industriele accessoires en hout zorgen voor een warme sfeer. De houtkachel brengt warmte in huis. Haar jongens hebben een themakamer. De een heeft een piratenkamer en de ander slaapt midden in de jungle.