Interieurontwerpers, advies en woonassecoires | Budget Interior
570
page-template-default,page,page-id-570,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Interieurontwerpers Roos, Rachel, Esrah en Monique.

 

Als Budget Interior stylist hebben we naast gevoel voor styling ook altijd oog voor het budget. Hoe klein of groot dat ook mag zijn. Onze stylistes onderscheiden zich door om te denken, en niet altijd de makkelijkste weg te kiezen. Zo zorgen wij voor een uniek en mooi interieur met het oog op kwaliteit en de portemonnee.

Roos Starrenburg

Interieurstyling zat er al van jongs af aan bij mij in. Ik denk dat ik mijn kamer vroeger ieder half jaar heb veranderd.  Schuiven met meubels en kleuren op de muren waren aan de orde van de dag.

Toen ik op kamers ging was ik meer bezig met het scoren van de nieuwste trend op woongebied dan dat ik mijn huiswerk deed of uitging.

 

Maar mijn passie kwam pas echt tot leven toen ik mijn huis kocht en 2 kinderen kreeg. Ik ben inmiddels de tel kwijt hoeveel kleuren er op de muren hebben gezeten en hoeveel meubelwisselingen wij hebben gehad. Dit is natuurlijk een dure hobby die ik niet kan volhouden als ik alleen dure spullen zou kopen.

 

Zo heb ik door de jaren heen veel kennis opgedaan door goed op te letten wat waar te koop is voor een goede prijs. Ik wacht met smart op de nieuwste reclamefolders die iedere week in mijn bus vallen met wat er deze week te scoren valt op woongebied en haal daar de leukste items uit.

 

Regelmatig kom ik in ruimtes die niet mooi gestyled of efficient zijn ingericht.  Dit maakt een groot verschil voor zowel jezelf als voor je klanten in wat voor omgeving je leeft en/of werkt.

Samen met Rachel kunnen wij niet wachten jou hierbij te helpen!

Rachel Eichelsheim

Afgelopen jaar ben ik 45 geworden. Wel even slikken en helemaal als je compagnon kan schrijven dat ze pas 30 is. Allebij twee kinderen, dat wel. Wij weten dat ons huis er nooit lang uit kan zien zoals in de bladen want binnen de kortste keren maken onze koters er weer een circus van en gemiddeld klop ik 3 keer per dag de kussens van de bank op. Toch is er voor mij niets leuker dan lekker bezig zijn met het restylen van een ruimte of een hoekje.

 

Omdat mijn eigen huis te klein werd hebben mijn man en ik 5 jaar geleden een oude chalet verbouwd en restyled op de Veluwe. We wilden met weinig investering een groots effect neerzetten en dat is gelukt.

Vorige week las ik dat de gebreide poef nu echt niet meer kan in je huis. Daar gaan mijn haren van overeind staan. Laten we dat vooral zelf bepalen en ons omringen met datgene waar we blij van worden. En dat is nou precies wat we bij Budget Interior ook doen. We kijken of iets bij je past, of je je er prettig bij voelt.

 

Styling is een hobby, een tijdsverdrijf waar ik gelukkig van word, wat me energie geeft. Wat gepaard gaat met creativiteit en speurwerk naar leuke en betaalbare spulletjes met een goede kwaliteit. En laat daar nou net niet iedereen tijd voor hebben of een goede neus.

Esrah van Schendelen

Als afgestudeerd interieurontwerper aan de kunstacademie in Utrecht, ben ik altijd opzoek naar goede woon-leef oplossingen. Het combineren van stijlen en unieke objecten kenmerkt mijn stijl. Ik geloof erin dat je voor ieder budget een eigentijds interieur kan realiseren.

 

Na mijn studie ben ik o.a. werkzaam geweest binnen de vastgoedsector, waar ik heb meegewerkt aan grootschalige interieurprojecten zoals de bouw van een hotel. Daarnaast ben ik werkzaam geweest voor diverse interieurarchitecten, waar ik heb meegewerkt aan verschillende Interieur projecten; van huiskamers tot restaurants. Ik ben bekend met alle facetten van het interieur ontwerp ( van concept tot uitvoering ). Inmiddels ben ik werkzaam als freelance interieur ontwerper voor o.a. Budget Interior.

Monique Tameris

Vol passie bezig zijn met sfeer en beleving is iets wat ik al jaren graag doe. Op die manier wil ik een omgeving creëren die speciaal is en waar mensen een goed gevoel van krijgen. Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie en werkzaam als interieurstylist en kunstenaar.

 

Ik ben interieurstylist bij Budget Interior en pas hier graag mijn jarenlange ervaring toe als stylist. Ik haal mijn inspiraties uit citytrips, musea, boeken en de natuur. Ik kijk ernaar uit om nog veel mooie belevingen te creëren.

Van studentenkamer tot groot kantoor

 

Budget Interior is een interieuradvies en stylingbureau en is gevestigd in Amsterdam. Onze doelgroep is heel divers. Van studentenkamer tot groot kantoor, wij zorgen voor de juiste sfeer.

Een klein budget, een groots effect

 

Wij weten als geen ander waar we voordelig kunnen inkopen om zo de kosten laag te houden. Wij gaan graag voor onze klanten op zoek naar koopjes. Daarnaast ontwerpen we zelf ook accessoires die te koop zijn in onze webshop.

Ons netwerk van architecten en aannemers 

 

Hiermee kunnen wij zorgen voor een service op maat voor een verbouwing of renovatie. We zijn gespecialiseerd in het inrichten van vakantiewoningen en weten hoe je door middel van styling/inrichting een hoger rendement kunt behalen op je vakantiewoning.

Jouw wens staat centraal 

 

Bij Budget Interior staat jouw woonwens centraal en niet de visie van de stylist of de trends van dit moment.
Wij stellen ons graag aan je voor zodat je een beeld krijgt van wie wij zijn en hoe we werken.