Make-overs door Budget Interior | Make-overs op maat gemaakt!
370
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-370,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Voor iedereen een prachtig interieur met Budget Interior make-overs

mini make-overs

500€

Eenvoud is vaak de beste oplossing voor een interieur. Make-overs hoeven niet duur te zijn. Budget Interior kijkt naar je ruimte, naar je smaak en naar je wensen. Voor je het weet is je interieur weer helemaal nieuw!

midi make-overs

1000€

Alles uit de mini make over, alleen dan die stap verder: We gaan zoeken, we gaan voor je inkopen, inrichten en we stylen het zo dat je huis er de komende tijd gezien mag worden!

make-overs

>1000€

Vaak in combinatie met een verhuizing kunnen we de koe bij de horens vatten. We kijken ook samen met de aannemer of architect naar de ruimtes, het licht, de muren. Hier gaan we jouw plek op inrichten!

Grote lijnen en details

Door met details te spelen in combinatie met kleur, ruimte en meubilair weten Rachel en Roos met hun make-overs woonruimtes een eigenheid te geven voor iedere smaak.

We kijken naar wat je al hebt

We kijken samen met jou naar naar je ruimtes, je meubilair, je kleurgebruik en naar wat je mooi vind. Jij moet je er straks lekker voelen, dát is waar het ons om gaat.

We maken een ontwerp

Jouw voorkeuren en onze ideeën voegen we samen tot een geheel. Dat laten we aan je zien, we willen weten wat je ervan vind.

We gaan voor je aan de slag

Wanneer je je akkoord hebt gegeven, gaan wij voor je aan de slag; we voeren het ontwerp uit in je huis – zoals jij het wil hebben!

Neem contact op

Neem contact op