Interieuradvies - Budget Interior
501
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-501,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat doen we dan?

Tijdens de intake heb je jouw wensen kenbaar gemaakt. Als je gekozen hebt voor een interieuradvies dan hebben wij je bij het intakegesprek materialen gegeven om een moodboard te maken. Hierop kan je aangeven van welke sfeer je houdt, welke kleuren je mooi vindt en welke materialen je aanspreken.

Aan de hand van het intakegesprek, de foto’s die wij van jouw huis hebben gemaakt en het moodboard hebben wij een goed beeld gekregen van jouw woonwensen.

Wij vertalen vervolgens jouw wensen naar een interieurplan. Wij gaan voor jou opzoek naar producten en accessoires om jouw woonwensen te realiseren. Altijd met het oog op de portemonnee.

Hoe doen we het?

Wij stellen een plan op en werken dat uit op papier. Hierbij kan je het volgende verwachten;

 

  • advies kleurgebruik, inclusief kleurcodes
  • indelingsadvies
  • advies over stoffering, meubels en accessoires
  • lichtplan, keuze voor verlichting


Wij komen bij je thuis om het advies mondeling toe te lichten. Je ontvangt van ons een map met daarin een sfeerimpressie, inkoopadressen en prijzen.


Vervolgens kan je kiezen of je het plan zelfstandig wilt realiseren of dat je kiest voor een van onze make-overs.

Hoeveel kost dat?

De kosten voor het interieuradvies bedragen €195,- excl. BTW.


Voor een meerprijs is het mogelijk om een digitale 3D tekening op te laten maken.

_DSC7191a
_DSC7226a

We kijken naar wat je al hebt

We kijken samen met jou naar naar je ruimtes, je meubilair, je kleurgebruik en naar wat je mooi vind. Jij moet je er straks lekker voelen, dát is waar het ons om gaat.

We maken een ontwerp

Jouw voorkeuren en onze ideeën voegen we samen tot een geheel. Dat laten we aan je zien, we willen weten wat je ervan vind.

We gaan voor je aan de slag

Wanneer je je akkoord hebt gegeven, gaan wij voor je aan de slag; we voeren het ontwerp uit in je huis – zoals jij het wil hebben!

Neem contact op en laat jóuw interieur stylen…

VOORBEELD

Bekijk onze portfolio…