Wonen op 25m2 - Budget Interior
1870
post-template-default,single,single-post,postid-1870,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wonen op 25m2

BINNENKIJKEN BIJ HEDWIG

In New York en Parijs is het de gewoonste zaak van de wereld, wonen in een kleine ruimte. Goedkoper, knusser en bovendien heel efficiënt.

We zijn we bij Hedwig, 23 jaar en wonend in een jongerenwoning in Amsterdam.

De studio is zo`n 25 m2 en gesitueerd in een flat. De woning is centraal gelegen en heeft uitzicht op een plantsoen. Hedwig is er super blij mee en vertelt dat er zelfs gezinnen op 25m2 wonen.

Het eerste wat ons opvalt is het vele licht dat door de grote raampartij naar binnen valt en de compactheid van de woning. De studio bestaat uit een keuken, living met slaapgedeelte en badkamer met wc. De living wordt gebruikt om te relaxen, slapen en werken. Het is af en toe een beetje schuiven met de meubels maar deze opstelling werkt voor haar het best legt ze uit.

 .   .  

Hedwig heeft veel gereisd wat je goed terugziet in haar interieur.

De maskers op de muur geven een Afrikaanse fibe in combinatie met het bewerkte kastje. Tegenover de bank staat een grote vakkenkast van Ikea en voor het raam een vintage bureau. Het bed komt ook van Ikea en om warmte te geven aan de woning heeft ze bewust hout toegevoegd.

           

                        

    

Er hangt een prettige sfeer door o.a. de vele planten waar ze dol op is. Haar favoriet is het handgemaakte houten kastje en het schilderij dat ze voor een prikkie bij de kringloop kocht.

Ze geeft niet veel aan haar interieur uit en schat dat ze aan de totale inrichting maximaal 1400 euro heeft uitgegeven. Als ze de Lotto zou winnen zou ze liever een mooie reisboeken dan haar huis in een nieuw jasje steken. Ben jij net als Hedwig ook zo happy met je stekkie, laat het ons dan weten.

Geen reactie's

Geef een reactie