Durf jij? - Budget Interior
1840
post-template-default,single,single-post,postid-1840,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Durf jij?

Kleur op je muur is hot. In de bladen en op pinterest zie je de mooiste creaties. Van in zijn geheel gekleurde wanden tot strakke vlakken in diverse contrasten, het kan allemaal maar doen we het ook?

Onze klanten geven aan dat ze hun interieur best wat spannender hadden gewild maar dat ze uiteindelijk toch kozen voor basis wit of zachte tinten.Toch jammer want door met verf te werken kan je eenvoudig en relatief goedkoop een waanzinnige make-over creëren.

 

Vandaag kijken we binnen bij Mariska die van een kast van een huis, na haar scheiding, met haar twee tienerzonen terug ging naar een kleinere eengezinswoning.

 

Mariska werkt voor Yaya en is goed op de hoogte van de nieuwste trends. Ook zij vond het spannend om in dit geval een wand donker te verven. In eerste instantie wilde ze een kleine muur verven voor wat meer sfeer.Tijdens het verven kwam er uit enthousiasme door het effect steeds meer bij. Vaak wordt een donkere kleur afgeraden als je een minder lichte woning hebt maar donkere wanden kunnen best in een ruimte met minder zonlicht mits je gebruik maakt van de juiste verlichting. Mariska is er erg blij mee. Ze voelde zich hierdoor veel meer thuis. De donkere wanden geven gezelligheid en door gebruik te maken van koper/messing accessoires krijgt de kamer meer allure.

Door kleur of witte accenten toe te voegen aan de ruimte krijg je een mooi contrast en juist dat maakt een ruimte interessant. De woning van Maris ziet er chique uit maar ze geeft aan dat het meeste budget inkopen zijn geweest op de kloostertafel na. Een mooi meubelstuk in je kamer is genoeg om met voordelige accessoires een heel eind te komen. Bloemen in een vaasje of mooie planten op kleine lage tafeltjes maken het helemaal af. Vergeet ook de overloop niet op zolder en maak van elk hoekje iets bijzonders.

 

 .          .           . 

 

Heb jij ook kleur op de wand of bijzonder behang en wil je iemand anders over de streep trekken? Mail of bel ons. Wie weet komen we volgende keer bij jou binnenkijken!
Geen reactie's

Geef een reactie