Maxi make-over - Budget Interior
1751
post-template-default,single,single-post,postid-1751,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Maxi make-over

Naast alle interieuradviezen die we voor onze klanten maken, hebben we onlangs weer een gehele make-over mogen verzorgen. Dit keer ging het om een woning voor expats en hadden we de vrije hand in het ontwerp. Bij deze woning ging het niet alleen om de inrichting maar ook om de verbouwing. De keuken is opengebroken en verbonden met de kamer erachter waardoor er een woonkeuken is ontstaan.

 .   .  .  

 

De badkamer is onze favoriet geworden. Zwarte details en eikenhout zijn de sfeermakers. Van het restmateriaal van het eikenhout hebben we planken in de wc laten maken.De kozijnen van de keuken en slaapkamer zijn zwart geverfd.

 

 .   .  .  

 

Om de woning een eigentijdse uitstraling te geven hebben we gekozen voor een retro stijl in de slaapkamer en woonkamer. De woning aan de Postjesweg 423 is nu verhuurd en daar zijn we best een beetje trots op! Klik hier voor meer foto’s van deze maxi make-over.

 

 .   .  .  

Geen reactie's

Geef een reactie