Frisse blik - Budget Interior
1699
post-template-default,single,single-post,postid-1699,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Frisse blik

Aan het begin van het nieuwe jaar is het goed om de balans op te maken, terug te kijken op het voorgaande jaar en om met een frisse blik en een hoop nieuwe ideeën 2018 in te gaan.

 

Allereerst keken we terug op 2017, een jaar dat voorbij is gevlogen. Een jaar waarin we heel veel bijzondere mensen hebben leren kennen, er een bijzonder mensje geboren werd, leuke opdrachten hebben gedaan, een kantoor en winkel hebben neergezet en waarbij onze ict-er ineens met de Noorderzon vertrokken was. En dat laatste is precies het eerste waar we mee willen starten in dit nieuwe jaar want onze webwinkel moet er in 2018 komen!

 

 .    .   .  

 

En dan die frisse blik natuurlijk. In 2018 willen we naast interieuradviezen en make-overs van woningen/kantoren ook hulp bieden bij de aankleding van een ruimte bij feesten/bruiloften. We kunnen hiervoor een adviesplan op maat schrijven of het tot in de puntjes uitvoeren zodat jij alleen maar op je feest hoeft te stralen! Maar ook voor de make-over van je huis, kantoor of bedrijf kan je ons gewoon bellen. Wij maken overal een feestje van!
Geen reactie's

Geef een reactie