Wat een verrassing! - Budget Interior
1622
post-template-default,single,single-post,postid-1622,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat een verrassing!

Het jaar zit er alweer bijna op en met een goed gevoel kijken we terug naar alle interieuradviezen en make-overs die we hebben gedaan. Niets is leuker dan klanten verrassen met een nieuwe inrichting en zien dat ze er super blij mee zijn.
In sommige gevallen zien we de make over niet maar schrijven we een plan en geven we advies. Soms nemen klanten na verloop van tijd weer contact met ons op om het eindresultaat te laten zien.

 

Zo ook bij Lotte en Martijn die samen met hun twee dochters in een eengezinswoning wonen. Ze waren uit de luiers en wilden graag een frisse en sprankelende woonkamer met kinderhoek. Het moest wel warm en knus blijven en er moest een compromis komen tussen de smaak van Lotte en die van Martijn.

 

.   .  

 

Wat een verrassing was het toen we binnenkwamen en hoe leuk om al onze ideeën uitgewerkt te zien! De muziekhoek voor Martijn, de muur die niet helemaal tot het plafond was geschilderd, de okergele bank in combinatie met oud roze en de koperkleurige lamp. Zelfs de uitschuifbare eettafel kwam uit het advies!

 

    .  

 

Bekijk onze portfolio voor meer voor en na foto’s.

 

We hopen in het nieuwe jaar weer veel verrast te worden of jullie te verrassen.
Vanaf 150 euro schrijven we een advies en vanaf 500 euro heb je al een mini make-over met maxi resultaat. Dus als straks de kerstboom eruit is staan wij weer voor jullie klaar.

 

Fijne dagen alvast en tot in het nieuwe jaar!
Geen reactie's

Geef een reactie