Van verzameling tot kunstobject - Budget Interior
1603
post-template-default,single,single-post,postid-1603,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Van verzameling tot kunstobject

Onlangs waren we op de Vt wonen beurs en keken we onze ogen uit. Vooral planten en mooie collages deden ons hart sneller kloppen. Zo eenvoudig maar wel met een groots resultaat. Het is niet moeilijk om een wand te bekleden met bijzondere en voor jou waardevolle spullen. Verzamel foto’ s, maskers, tekeningen, kettingen, mandjes etc.
Een mooie collage hoeft niet duur te zijn en bij de kringloop vind je de leukste spulletjes voor aan de wand. Veel van iets geeft het leukste resultaat. Heb je genoeg items verzameld, leg dan allereerst  een patroon op de grond  wat je aanspreekt. Grote schilderijen of objecten kan je het beste in het midden leggen en daarom heen de kleinere items. Let wel op de ruimte tussen de objecten en probeer daarin een balans te vinden. Ga vervolgens op een stoel staan en maak een foto van bovenaf. Bekijk je foto en draai je camera zo dat het lijkt alsof de voorwerpen aan de muur hangen. Klopt je collage of wil je aanpassingen doen? Herhaal de stappen dan totdat je tevreden bent en bevestig dan pas de accessoires op de wand. Vanaf nu boor je nooit meer verkeerde gaatjes en heb je altijd het gewenste resultaat.
 .   .  
En wil je liever niets aan de wand, dan kan je altijd nog iets aan het plafond hangen. Zelfs met kopjes kan je leuke resultaten behalen. Planten zijn helemaal hot. Jammer alleen dat ze het vaak niet doen op de plekken die je mooi vindt. Gelukkig kan je nu ook kiezen uit nep planten die er soms verdraaid echt uitzien. In combinatie met wat echte planten is er niemand die het ziet.
 .   .  
Is je collage gelukt, deel het resultaat dan met ons. We zijn heel benieuwd wat het is geworden.
Succes!
Geen reactie's

Geef een reactie