Een wereldse make-over - Budget Interior
1555
post-template-default,single,single-post,postid-1555,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Een wereldse make-over

Afgelopen weken hebben wij een expat appartement volledig onder handen genomen en meerdere interieuradviezen gegeven. We geven je graag een kijkje in onze keuken!

Het is leuk om te weten dat we bij het inrichten uitgaan van de wens van de klant. In dit geval gaf de klant duidelijk aan dat het expat-appartement als een warm thuis moest voelen voor mensen van over de hele wereld. Wij hebben gekozen voor een botanische en wereldse sfeer. Veel groen met invloeden van verschillende culturen.

 

           

Om alle ruimtes mee te kunnen nemen in de make-over was er per ruimte een beperkt budget beschikbaar. We hebben zoveel mogelijk meubels hergebruikt. Een leuk voorbeeld hiervan is dat we de eetkamerstoelen opnieuw hebben gebruikt in de slaapkamers als bureaustoelen.

Ook de bekende Ikea vakkenkast die in eerste instantie niet meer gewenst was hebben we, door deze op een andere plek te zetten en de juiste accessoires toe te voegen, toch kunnen behouden. Hierdoor hebben we een groot budget voor een nieuwe kast kunnen besparen. Soms heb je een frisse blik van buitenaf nodig om met je huidige spullen toch het gevoel van een nieuwe inrichting te ervaren.

              

Tijdens dit project kwamen we ook een aantal uitdagingen tegen zoals een gedateerde glazen bar die niet weggehaald mocht worden. Een budgetoplossing hiervoor was om hem te laten betimmeren en te behangen in botanische sfeer. Een paar barkrukken zorgen ervoor dat de bar ook echt een functie heeft. En kijk eens wat een verschil!

         .         .         .

Van een wereldse make-over naar een nieuwe wereldburger. Hoera! Onze stylist Roos is bevallen van een mooie dochter Sofia! Binnenkort een inspiratie video op onze site over haar babykamer. We willen onze collega interieur stylist Adi Lev ontzettend bedanken voor de inzet en het vervangen van Roos tijdens haar verlof!

        .      

 

Comming up: Make-over van een heel gaaf oud en gedateerd buurthuis in Amsterdam zuid en tips over hoe je een werkkamer mooi maar vooral efficient kan inrichten.

Geen reactie's

Geef een reactie