Back to Business - Budget Interior
1478
post-template-default,single,single-post,postid-1478,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Back to Business

Budget Interior is weer back to business. Tijdens onze vakantie hebben wij enorm veel inspiratie en ideeën opgedaan die we kunnen toepassen in onze huidige projecten. Op dit moment zijn we bezig met een make-over van een buurthuis in de Pijp, een woning voor expats en een woning voor een jong gezin. Daarnaast  zijn wij druk bezig met het opzetten van onze eigen webwinkel en dat vraagt om uitbreiding!

Sinds een week hebben we een leuke vierdejaars stagiaire Louwrine Giskes van het Hout- en Meubileringscollege die ons team komt versterken. Zij gaat al onze producten fotograferen en stylen zodat we binnenkort online kunnen. En wat is er nou lekkerder dan vanuit je luie stoel accessoires uitzoeken? We hebben prachtige stolpen binnengekregen van Arling&vanAalst  en te leuke kaarten en posters van Peperdok.

              

Roos staat op het punt om voor de derde keer moeder te worden en Adi Lev, een fantastische interieurstylist, zal haar de komende tijd vervangen. Wij wensen Roos een fijn verlof en we hopen jullie snel te zien in onze winkel op het Bos en lommerplantsoen! Voorlopig zijn we elke elke vrijdag geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Geen reactie's

Geef een reactie