Budget Interior breidt uit! - Budget Interior
1406
post-template-default,single,single-post,postid-1406,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Budget Interior breidt uit!

Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft Budget Interior niet stilgezeten de laatste maanden. We zijn super blij met ons nieuwe kantoor/winkel en verheugen ons op de lancering van onze webwinkel binnenkort.

De dagen zijn gewoon te kort om alles te kunnen doen wat we in ons hoofd hebben. Nog even geduld dus voor de officiële opening van onze winkel want we zijn ondertussen natuurlijk druk bezig met inkopen en met het geven van interieuradviezen.
Een paar weken geleden waren we in Utrecht bij een stel dat was gaan samenwonen. Manlief liet het grotendeels aan zijn vriendin over want hij had niet zoveel met interieur. Na ons  intakegesprek en de opdracht om een moodboard te maken, was zijn interesse toch gewekt. Helemaal verrassend was zijn opmerking, dat hij alles wel wilde bestellen wat wij hadden geadviseerd. Hetzelfde was bij de opdracht ervoor ook al gebeurd. Daar vond de man het niet zo noodzakelijk om extern interieuradvies te krijgen, maar ook hier was hij het die in dezelfde week alles  bestelde wat we hadden geadviseerd. Als we er over nadenken dan klopt dat ook wel. Vrouwen kopen zo nu en dan iets moois en shoppen vaker. Mannen doen het liever in een keer goed en zijn blij als de klus is geklaard  (uitzonderingen daar gelaten).
                                                                                 

 

Budget interior breidt lekker uit en gaat binnenkort verder met drie lijnen; Een Vintagelijn, een Exclusive lijn met luxe spullen en natuurlijk onze vertrouwde Budget lijn. Dit alles onder de naam  ” Concepts by R&R “. Hierover vertellen we jullie binnenkort meer want op dit moment breiden we nog op een andere manier uit want Rosa verwacht in September haar derde kindje. Deze powerlady wordt waarschijnlijk mama van het jaar.

 

Aanstaande Zondag 9 juli ’17 staan we met Budget Interior op de Good Neighbours Markt bij Hotel Buiten in Slotermeer. Iedereen is welkom tussen 12:00 en 17:00 uur.
We hopen jullie daar allemaal te zien !
Roos & Rachel
Geen reactie's

Geef een reactie