Denk eens out of the box - Budget Interior
1345
post-template-default,single,single-post,postid-1345,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Denk eens out of the box

Wil je vintage stukken in je huis die een persoonlijke stempel drukken op je interieur, denk dan eens out of the box. Wellicht heb je het al voorbij zien komen maar wij kregen de kans om spullen over te nemen uit een oude school. Prachtige houten wandrekken, ringen, kasten en gymbanken.

Met onze kinderen gingen we de oude school in om de mooiste stukken voor onze klanten mee te nemen. En wat was dat een feest! Een leeg schoolgebouw met enorm veel kamers, en in elke kamer kon zo maar een echte eyecatcher liggen. Onze kinderen waren schooltje aan het spelen op de oude schoolstoeltjes en ouderwetse krijtborden. Wij ontdekten ondertussen een echte schatkamer voor vintage liefhebbers, een oude gymzaal vol met waanzinnige meubels en accessoires.

Nu horen we je denken, ik heb thuis niet zo’ n enorme ruimte maar met wat creatieve aanpassingen kom je vaak een heel eind. Neem nou het grote wandrek op de foto. Van een kan je twee maken. Schuin tegen je wand met een mooi kleedje eraan of wat magazines, wordt het een prachtig en stoer object in je woonkamer. Of oude schoolringen, super leuk in een kinderkamer, hal of op zolder.

Wij houden van objecten die verrassen. Objecten met een verhaal die eerst een ander doeleinde hadden en hergebruikt worden met een nieuwe functie. Dat past helemaal bij de industriële look van nu.

Ben je benieuwd naar de vintage collectie uit het schoolgebouw? Binnenkort openen wij onze webshop maar mocht je niet kunnen wachten, stuur ons dan even een mail voor de fotocollectie en prijzen. Wie weet heb jij ook binnenkort zo’n mooi object in je huis staan.

Ben je opzoek naar een persoonlijke sfeer in je huis en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Budget Interior helpt je hier graag bij! Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie